Zoekmachine Optimalisatie - SEO

SEO vs sea

De kracht van SEO

Als onderneming kunt u kiezen voor SEO en SEA. Een marketing campagne kan veel geld kosten en actief tot de campagne stopt. Dat is het grote verschil met SEO. SEO is het optimaliseren van uw website voor de zoekmachine waardoor u hoger zult ranken. Deze organische traffic heeft geen limiet en is gratis. De is de kracht van SEO over SEA. 

voordelen van zoekmachine optimalisatie

SEO gericht op resultaat

Wij optimaliseren uw pagina’s door betere teksten te schrijven, landing pages te maken en keyword optimalisatie toe te passen. Hierdoor zult u ervaren dat uw site hoger zal ranken in Google. Met de volgende voordelen. 

Dit houdt in dat u meer gevonden wordt bij zoekopdrachten in Google. U betaald niet voor potentiële kanten die op uw website komen. 

Wij zorgen ervoor uw site de meest aansprekende titel heeft in alle zoekmachines. Daardoor zullen mensen sneller op uw site klikken.

Veel sites investeren niet is SEO. Hierdoor kunt u in uw branche een voorsprong pakken en boven uw concurrenten ranken in Google. 

Doordat uw pagina’s geoptimaliseerd zijn op bepaalde keywords waarop mensen zoeken, zult u meer bezoekers hebben die ook echt op zoek zijn naar de product of dienst die uw bedrijf aanbied. 

Afspraak maken

SEO traject

Het gewenste resultaat bereiken

Wij voeren SEO optimalisaties uit op de onderwerpen die voor u het meest belangrijk zijn. Wij stellen deze doelen met u op en schrijven een SEO traject gericht op resultaat. 

SEO Copywriting

Blogs, landingpages en product omschrijvingen

Om goed te kunnen ranken in Google moet uw content voldoen aan de ongeschreven regels van de zoekmachine van Google. Onze ervaren tekstschrijvers passen deze regels toe op de content die zij voor u schrijven. Daarbij houden zij rekening met keywords, h1-h2 kopteksten en leesbaarheid van de pagina.

download

Semrush

De beste tools

Wij maken gebruik van de beste tools voor optimaal resultaat. Zo ook bij zoekmachine optimalisatie. Semrush is de meest gerenomeerde tool op het gebied van SEO en waarin de mogelijkheden oneindig zijn om websites te optimaliseren voor de zoekmachine. 

Traffic Analyses

Het is van groot belang om inzichtelijk te krijgen wat de bezoekers op uw website doen en wie uw bezoekers zijn. Op basis van deze informatie kunnen wij uw site verder optimaliseren.

Content structuur optimalisatie

De structuur van een tekst is net zo belangrijk als haar inhoud. Deze wordt volledig geoptimaliseerd voor uw site.

Rank tracking

Wij houden bij voor welke keywords u rankt in Google en welke verbeteringen er optreden. Hierdoor heeft u inzicht in de resultaten van uw positionering in Google.

LINKBUILDING

Kwaliteit backlinks voor uw website

Linkbuilding is het verzamelen van backlinks naar uw website vanaf andere relevante websites. Door linkbuilding ontstaat vertrouwen bij zoekmachines in uw website. Door het verbeteren van het vertrouwen, verbeterd ook uw positie in de zoekmachine. 

Zoekmachine optimalisatie

Onze pakketten

Op het gebied van zoekmachine optimalisatie bieden wij diverse pakketten aan. Met een van onze pakket verbeterd u uw positie in de zoekmachine. Bekijk onze pakketten en bestel direct. 

SEO PAKKET

Basis

750
Per Maand

Voordelen

 • 5 uur per maand
 • Content idee onderzoek
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Side-wide optimalisatie
 • Interne linkbuilding
 • Maandelijkse voortgangsrapportages
 • Geen vast contract
 • Eenmalige analyse fee van €450,-
SEO PAKKET

Premium

1450
Per Maand

Voordelen

 • Alles van het 'Basis' pakket
 • 6 uur extra per maand, 11 uur totaal.
 • Geen vast contract
 • Eenmalige analyse fee van €450,-
SEO PAKKET

Custom

Offerte
_

Ervaren seo-specialisten staan klaar om uw wensen te realiseren.

Linkbuilding

Onze pakketten

Linkbuilding hoeft niet moeilijk te zijn. Kies een van onze pakketten en wij zoeken voor u uit welke relevante partner website uw backlink willen plaatsen. 

LINKBUILDING

Gemiddelde link

Vanaf €250
LINKBUILDING

Hoogwaardige link

Vanaf €375
LINKBUILDING

Custom

Offerte

SEO copywriting

Onze pakketten

Laat uw webteksten schrijven door onze professionele copywriters. Alle teksten zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachine en prettig leesbaar. 

COPYWRITING

Kleine tekst

Vanaf €0.05
Per woord

<1500 woorden

 • Eenmalige research fee van €30,-
COPYWRITING

Grote tekst

Vanaf €0.04
Per woord

1500 tot 10.000 woorden

 • Eenmalige research fee van €20,-
COPYWRITING

Bulkaanvraag

Offerte
_

> 10.000 woorden

Bestel uw SEO pakket